Onze onderwaterstudio is ook te huur

Het is de perfecte locatie voor onderwatershoots. Net zoals in een gewone studio werken we met verschillende achtergronden die makkelijk in en om het bad te bevestigen zijn. Dus wil je een blauwe, groene of zelfs een roze onderwatersfeer. Alles kan. Er is ondiep water –1.5m– waar je kan staan en makkelijk portretten kan maken. En een dieper gedeelte –1.9m– voor meer actie. Omdat het een buitenstudio is, kan hij vanaf ongeveer half april tot eind september gebruikt worden.
Voorafgaand aan jouw shoot, hebben we uitgebreid contact over jouw plannen en hoe deze bij ons verwezenlijkt kunnen worden. Zodat op het moment zelf alles soepel verloopt. Heb je uitgebreidere assistentie nodig boven of onderwater. Daarvoor kan je ons ook inhuren.
De studio is huur te per dagdeel van 3 uur, prijzen en voorwaarden zijn op aanvraag.
Heb je vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op.

Huur de studio voor een uur!

Op 14 & 23 mei, 13 & 20 juni, 1 & 8 juli, 29 augustus en 3 & 5 september 2019 zijn er weer open studio-dagen!

Op deze dagen kan je de onderwaterstudio een uur huren voor €85,- ex. BTW. De perfecte manier om het eens uit te proberen of voor een kleine shoot. Wil je meer weten of gelijk inschrijven? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Kijkmiddag

Op 16 mei en 14 juni 2019 zijn er kijkmiddagen!

Wil je zelf nog niet gelijk het water in maar wel weten hoe een onderwatershoot gaat? Dan is de kijkmiddag een leuke start. Sjoukje gaat in deze 2 uur aan de slag met een model in het water. Je ziet zo hoe een onderwatershoot in z’n werk gaat en er is ook nog genoeg tijd om vragen te stellen. De kosten zijn €35,- ex. BTW. Wil je meer weten of gelijk inschrijven? Aarzel niet en neem contact met ons op.

 

graphic17