SvGool galleryA
Sjoukje_van_Gool water4
Ga je als fotograaf ook zelf in het water?
Jazeker! Om mooie beelden te maken kan je het beste in het water gaan. Afhankelijk van jouw plannen en je mogelijkheden kan dit je met je eigen adem, met een snorkel of wanneer je langer onder wil blijven met een duikfles doen.

Zit er chloor in het water?
Het water bevat geen chloor, omdat het een ecologisch zwembad is, waarbij het water gezuiverd wordt door plantenfilters buiten het bad. Dus de modellen kunnen hun ogen zonder problemen openhouden.

Hoe warm is het water?
Door middel van een solardek warmt het water automatisch op zodra de lente zich aandient. Daarbij hebben we een warmtepomp staan die het water op verzoek kan opwarmen.

Kan je studio ook huren als het donker is, in de avond of nacht?
Ja dat kan! Het bijzondere van de avond is dat je het licht volledig naar eigen je hand kan zetten.

Moet je kunnen zwemmen?
Ja je moet kunnen zwemmen. Hoe lekkerder jij je in het water voelt, hoe beter het resultaat wordt. Voor kinderen is een zwemdiploma verplicht om gefotografeerd te worden. Wil je samen met je kleine baby op de foto, dan kan dat uiteraard ook.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?
Het is een buitenbad, we zitten in Nederland en niks is zo veranderlijk als het weer. Het kan dus voorkomen dat het weer wat minder is. Bij regen of storm blijft je aanbetaling staan en maken we gewoon een nieuwe afspraak. Wij vinden het belangrijk dat jij je plan goed kan uitvoeren dus in goed overleg komen we hier altijd uit.

Wat zijn de prijzen?
De prijzen zijn op aanvraag. Dit omdat ogenschijnlijk ingewikkelde dingen simpel kunnen zijn en andersom. We bespreken altijd jouw plannen en dan maken we vrijblijvend een passende offerte.

Staat jouw vraag er niet bij of wil je graag meer weten?
Neem dan contact met ons op.